Autor |
Wiadomość |
konstancja
|
|
Remont |
|
Witajcie. Planujemy z mężem trochę wyremontować mieszkanie. Chcemy trochę powiększyć powierzchnię (kosztem przedpokoju) no i zostaje problem co dać na podłogę, do tej pory była to zwykła wykładzina, ale nie sprawdza się, poza tym jest po prostu nie praktyczna i i tak co jakiś czas trzeba wymieniać. Myślimy więc o czymś w rodzaju płytek z kolekcji Antico (stąd: http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe). Zależy mi bardzo na dodatkowym powiększeniu optycznym wnętrza, dlatego też "celuję" w płytki o jasnej barwie, najbardziej do mnie przemawiają właśnie takie jak z tej w/w kolekcji. Może macie coś podobnego u siebie i moglibyście mi napisać czy faktycznie jest wrażenie większej przestrzeni? Chce się też wybrać do salonu by zobaczyć je na żywo. Niestety w łazience nie ma okna więc to trochę przytłacza - dlatego tak bardzo "walczymy" w kwestii powiększenia realnego bądź pozornego. Planuję też dwa lustra bo wiem że świetnie "gra" ono przestrzenią.
|
|
Pon Gru 05, 2016 19:38 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Gru 05, 2016 19:38 |
|
 |
majkelek
|
|
|
|
Remont ciężki kawałek chleba .
|
|
Czw Maj 04, 2017 13:19 |
|
 |
majkelek
|
|
|
Wto Lip 11, 2017 11:38 |
|
 |
dawidk
|
|
|
|
Moim zdaniem, jeśli zbyt mocno wpłynie to na nasze finanse, a jednak remont jest nam bardzo potrzebny, pożyczka pozabankowa wybrana wśród dobrych ofert na rynku pozwoli sprawić, że taki remont nie obciąży nadmiernie naszych kieszeni. Polecam skorzystać z dobrej porównywarki pożyczek pozabankowych i chwilówek. Pozdrawiam!
|
|
Sro Lip 26, 2017 14:02 |
|
 |
marysiu
|
|
|
|
Ja remont robiłem ze znajomym z tg budownictwo. Poszło nam szybko, bo w tydzień ściany na blask.
|
|
Pon Mar 05, 2018 19:35 |
|
 |
Dariusza23
|
|
|
|
Konstancja, jeśli macie dzieci, zwierzęta, dużo czasu spędzacie w tym pomieszczeniu to wykładzina faktycznie nie zda egzaminu i lepiej zdecydować się na płytki ceramiczne. Takie płytki podłogowe nie tylko są wytrzymalsze, ale również nadają pomieszczeniu stylu. Jestem po częściowym remoncie w 2 mieszkaniach i z czystym sumieniem mogę polecić płytki ścienne i płytki podłogowe, których producent płytek ceramicznych https://www.tubadzin.pl/ ma w swojej ofercie naprawdę dużo i bez problemu coś dla siebie wybierzesz.
|
|
Pon Lut 22, 2021 14:50 |
|
 |
Reklama
|
|
Pon Lut 22, 2021 14:50 |
|
 |
|